Căutare rapidă: Oferte | Cereri | Companii

Căutare:
Categorie:
Companii
  • Companii
  • Cereri
  • Oferte
Țara:
Toate
  • Toate
  • România
  • Magyarország
Județ:
Toate
  • Toate
Caută
Căutare
NEXIA CONSULTING S.R.L. - Servicii - Border Market
NEXIA CONSULTING S.R.L.

Servicii

Suport tehnic on-site sau de la distanta

Daca va gasiti vreodata in impas si nu stiti cum sa rezolvati o anumita problema sau defectiune, puteti sa apelati cu incredere la serviciile noastre. Specialistii nostri va vor raspunde cu prompitudine si cu profesionalism solicitarii Dvs., pentru ca in cel mai scurt timp problema pe care ati intalnit-o sa fie rezolvata sau functionalitatile sistemului Dvs. sa fie restabilite.

Alte servicii

Redactarea caietelor de sarcini si a altor documentatii

Doriti sa investiti in infrastructura IT a firmei dumneavoastra? Considerati ca cea mai buna cale este organizarea unei licatatii sau compararea ofertelor pe aceeasi tema?
 
Aveti dreptate! Pentru aceasta, aveti nevoie de un caiet de sarcini, document care este cel putin o schita, daca nu chiar un proiect de detaliu a investitiei. Analizam procesele si identificam cele mai potrivite investitii pentru firma dumneavoastra, impreuna cu dumneavoastra, propunem solutii si intocmim, la solicatare, proiecte si documentatii tehnice diverse, inclusiv caiete de sarcini, atat pentru retele si echipamente, cat si pentru software.

Promovare web

SEO(Search Engine Optimization) - Cu ajutorul acestei tehnici de optimizare si marketing a site-urilor web, site-ul dumneavostra poate ajunge printre primele situri din motoarele de cautare, cand un vizitator da search dupa cuvintele cheie ale business-ului. Acest mecanism inseamna de fapt noi clienti.

Servicii de outsourcing (administrare si configurare la distanta)

Daca doriti sa aveti niste costuri reduse cu administrarea si configurarea sistemului informatic), puteti sa apelati cu incredere la serviciile noastre. Externalizarea serviciilor de mentenanta IT va permite sa va concentrati pe afacerea dumneavoastra si nu pe mentinerea sistemului informatic la parametrii de functionare. Daca suntetii o firma din strainatate, va puteti baza nu numai pe profesionalismul angajatilor ci si pe calitatile lor de comunicare in diferite limbi (engleza, franceza, italiana, germana, etc).
 
Oferim suport si consultanta prin intermediul instituirii de sisteme de tip Hotline sau Call-Center pentru buna functionare a afacerii dumneavoastra.
 
Orice problema a dumneavoastra de administrare, configurare, intretinere sau folosire a unui sistem informatic, devine problema noastra iar angajatii nostri vor prelua rapid sarcina de a o rezolva. Beneficiind de colaborarea cu consultantii nostri, competentele si experienta lor, veti avea rezolvate in timp util problemele si siguranta unui partener de incredere.

Servicii de intretinere si mentenanta

Doriti sa aveti o retea care sa functioneze la parametri optimali cat mai mult timp? Doriti ca orice pana din sistemul Dvs. informatic sa fie reparata in cel mai scurt timp? Incheind un contract de intretinere cu firma noastra aveti garantia acestor servicii si va puteti baza pe interventia profesionistilor nostri, foarte bine pregatiti in acest domeniu.

Servicii de implementare retea si de instalare/configurare servere

Specialistii nostri va pot ajuta la implementarea retelei firmei Dvs. precum si la configurarea si administrarea serverelor pe diferite platforme.

Retelistica - Servicii de consultanta

Consultantii nostri va pot ajuta la crearea sau optimizarea unor arhitecturi de retea care sa accelereze dezvoltarea firmei dumneavaostra.