Căutare rapidă: Oferte | Cereri | Companii

Căutare:
Categorie:
Companii
  • Companii
  • Cereri
  • Oferte
Țara:
Toate
  • Toate
  • România
  • Magyarország
Județ:
Toate
  • Toate
Caută
Căutare
NEXIA CONSULTING S.R.L. - Produse - Border Market
NEXIA CONSULTING S.R.L.

Produse

Retelistica - Solutii wireless

Dinamica afacerilor solicita o mare mobilitate a angajatilor atat in interiorul cat si in exteriorul firmei, ceea ce poate deveni un avantaj competitiv prin cresterea flexibilitatii retelei, usurinta colaborarii intre anagajati si scaderea timpului de raspuns la cerintele clientilor.

Ca urmare a preocuparilor permanente la nivel mondial pentru comunicatiile fara fir, retelele wireless au devenit in prezent la fel de sigure ca si cele cu cablu.

Alte produse

Solutii de alarmare si control perimetral

- sisteme de alarma antiefractie
- sisteme de alarma antiincendiu
- interfonie si videointerfonie
- sisteme integrate de control acces
- automatizari de porti si bariere automate
- sisteme de acces hotelier
- automatizari electrice de securitate, acces si validare patrulare

Supraveghere video

"Ochiul stapinului ingrasa vita din ocol."
In fiecare zi devine parca mai pregnant acest adevar.
 
Aveti spatii comerciale sau de productie extinse? Aveti nevoie in acest caz de mai multi ochi vigilenti.
 
Sistemele de supraveghere video sunt din ce in ce mai cautate. Beneficiind acum de integrarea cu reteaua de calculatoare interna si conectivitatea prin internet, utilizarea si operarea sistemelor de supraveghere video a devenit foarte facila, fiind la indemana operarii directe, inclusiv pentru manageri si personalul propriu administrativ. Instalarea unui sistem video performant intr-o firma, da rezultate spectaculoase prin descurajarea nemuncii si a furturilor.

Realizare site-uri web

Siturile web reprezinta o modalitate eficienta si importanta de prezentare a unei firme si de dezvoltare a activitatii acesteia. Apreciem ca in urmatorii ani toate firmele comerciale vor avea un site propriu. De aceea acordam o deosebita atentie cererilor clientilor nostri in ceea ce priveste crearea, gazduirea si mai ales administrarea si intretinerea siturilor web.

Firma noastra ofera aceste servicii bazandu-se pe o echipa de programatori si designeri web, cu o buna experienta in ceea ce priveste crearea de diverse tipuri de situri cum ar fi :
- Situri web incluzând module de administrare
- Magazine virtuale
- Solutii complete e-bussines, administrabile
- Site-uri de prezentare

Dezvoltare aplicatii software

Offshore outsourcing, offshore programming sau offshore development este o metoda de gestiune a costurilor, care presupune incredintarea partiala sau totala a task-urilor referitoare la sistemele informatice, unei societati prestatoare de servicii si de inginerie informatica.
 
Nexia Consulting va ajuta la definitivare caietului de sarcini, studiaza solutiile posibile pentru problema dumneavoastra, va face o propunere tehnica si o estimare de pret pentru potentiala solutie.

Infochiosc

Infochiosc cu rol strict informativ -acest tip de infochiosc este folosit in scopul informarii persoanelor in legatura cu o anumita institutie, arie (gari, spitale, institutii publice, muzee, centre comerciale, parcuri, etc).
 
Infochiosc cu rol de management al cozilor de asteptare -pe langa rolul informativ, acest tip de infochiosc poate sa elibereze bilete de ordine pentru clienti, ceea ce duce la fluidizarea fluxului de procesare a solicitarilor.

Sonorizare si multimedia

- solutii dedicate de sonorizare si multimedia pentru sali de curs, hoteluri, sali de conferinta si sali de sport
- solutii personalizate de distributie programe TV contra cost - pay TV
- solutii profesionale de vizionare filme, la cerere - video on demand
- solutii de acces inernet prin TV, pentru hoteluri.

Comunicatii unificate - Telefonie IP

Tehnologie de ultima generatie in telefonie, ce permite facilitati cu totul deosebite, inclusiv integrarea cu baze de date existente. Este un suport excelent pentru dezvoltarea unor aplicatii personalizate care duc la marirea eficientei si randamentului resurselor umane (compani private, institutii publice, hoteluri, etc). Aceasta tehnologie va permite sa dati telefoane folosind o conexiune de Internet tip broadband, in locul unei linii telefonice normale (PSTN). Majoritatea serviciilor VoIP va permit sa faceti convorbiri locale, interurbane, internationale, atat pe fix cat si pe mobil. Puteti face aceste apeluri folosindu-va PC-ul, un telefon IP sau un adaptor analogic de telefon (Analogue Telephone Adapter).

Comunicatii unificate - Teleprezenta

- un mod natural de a comunica, o experienta unica in comunicatii
- posibilitatea de a aduce la aceeasi masa de discutii participanti aflati la mii de kilometri distanta
- posibilitatea de a impartasi in paralel date si grafice in timpul videointalnirii.

Comunicatii unificate - Videoconferinta

Videoconferinta -folosirea de echipamente dedicate video profesionale pentru o buna comunicare intre partenerii de afaceri sau angajatii unei compani aflati in locatii diferite. Aceasta solutie este optiunea ideala pentru invatamant de la distanta, telemedicina, sedinte operative pentru institutii publice sau companii private.

Retelistica - Solutii de comunicatii IP

Aceste solutii elimina costurile de comunicare intre mai multe locatii, sporesc productivitatea si confera costuri de exploatare reduse.

O retea care integreaza traficul de date, voce si video poate sa va diferentieze fata de concurenta prin:
- imbunatatirea metodelor de comunicare cu clientii
- reducerea costurilor de operare, intretinere si mentenanta (nu veti avea doua retele de comunicatii: una de date si una de voce ci o retea convergenta
- reducerea costurile de comunicatii prin folosirea Internetului ca mediu de transmisie pentru voce
- cresterea productivitatii angajatilor prin integrarea telefoniei IP cu aplicatiile si serviciile existente in retea

Retelistica - Solutii de securitate

Documentele importante ale firmei dumneavoastra sunt protejate impotriva accesului neautorizat? Fisierele de ce nu ar fi protejate la fel?
 
Viziunea Cisco este de a evolua de la echipamente de securitate izolate, la o retea in care toate elementele retelei colaboreaza pentru a preveni si stopa atacurile inainte ca acestea sa afecteze reteaua. Securizarea retelei poate sa nu para importanta dar costurile asociate cu refacerea datelor dupa un atac (antivirus, hackeri, spyware) pot fi mult mai mari decat costul securizarii initiale. Pentru solicitari de oferta, contactati-ne.