Căutare rapidă: Oferte | Cereri | Companii

Căutare:
Categorie:
Companii
  • Companii
  • Cereri
  • Oferte
Țara:
Toate
  • Toate
  • România
  • Magyarország
Județ:
Toate
  • Toate
Caută
Căutare
OPTIMEDIA SRL - Border Market
OPTIMEDIA SRL
Despre noi Produse Servicii Contact

S.C. Optimedia S.R.L. se situează între principalii producători de ferestre şi uşi din tâmplărie PVC şi Aluminiu cu geam termoizolator din România, având peste 200 de angajaţi, 9 showroom-uri şi 18 dealeri în partea vestică şi nord-estică a României. S.C. Optimedia promovează excelenţa şi depune eforturi pentru a avea cele mai bune rezultate. Cu o capacitate de producţie modernă şi o suprafaţă de peste 7000 mp, firma investeşte în mod constant în îmbunătăţirea infrastructurii proprii, precum şi în cercetarea industriei de profil, aplicând cele mai înalte standarde de calitate şi cea mai nouă tehnologie astfel încât clienţii să beneficieze de cele mai bune produse.
S.C. Optimedia S.R.L începe activitatea de comercializare a produselor din tâmplarie PVC cu geam termoizolator în anul 1996, pentru din anul 1997 să demareze activitatea de producţie a acestui tip de tâmplărie. Începând cu anul 1999, Optimedia îşi lărgeşte piaţa de desfacere a produselor sale prin deschiderea unor puncte de lucru în afara judeţului şi încheie contracte de colaborare cu firme din interiorul sau din afara razei teritoriale a segmentului propriu de piaţă. Din anul 2006 debutează producţia de tâmplărie din Aluminiu şi a sistemului inovator ALUCLIP (PVC placat cu aluminiu). De mai bine de 5 ani activitatea de export a firmei s-a extins, înfiinţându-se astfel un departament care să răspundă strict acestei activităţi. SC Optimedia are clienţi şi parteneri în Franţa, Italia, Belgia, Austria, Spania, Suedia, Canada sau SUA.
S.C. Optimedia este certificată de către Societatea Română de Asigurare a Calităţii că are implementat şi menţine un sistem al calităţii şi de management al mediului conform condiţiilor standardelor ISO 9001:2000 şi ISO 14001:2004 pentru activitatea de producţie, montaj şi comercializare tâmplărie PVC şi Aluminiu cu geam termopan.
S.C. Optimedia este membru al Patronatului Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă din România, iar în anul 2004 a obţinut agrementele tehnice pentru produsul finit şi în prezent deţine marcaje CE pentru produselor sale.
Certificări Optimedia
IFT     ISO     EKANAL     VEKA    TROCAL    ELEMENTE VITRAJ IZOLANT