Căutare rapidă: Oferte | Cereri | Companii

Căutare:
Categorie:
Companii
  • Companii
  • Cereri
  • Oferte
Țara:
Toate
  • Toate
  • România
  • Magyarország
Județ:
Toate
  • Toate
Caută
Căutare
TEHNOLOGISTICA SRL - Border Market
TEHNOLOGISTICA SRL
Despre noi Produse Servicii Contact

Societatea comerciala TEHNOLOGISTICA S.R.L. a fost infiintata la Oradea in anul 2003 din capital privat integral romanesc, profilul comercial al firmei fiind determinat de experienta managementului acumulata dealungul anilor in domeniul vanzarii. Filosofia intregului personal este de a promova credibilitatea firmei prin servirea prompta a clientilor cu produse si servicii de inalta calitate. Produsele furnizate sunt atestate ISO si corespund normativelor europene.

Structura de baza a firmei se axeaza pe proiectarea, comercializarea si montarea sistemelor de rafturi de depozitare pentru diverse aplicatii si mobilarea spatiilor comerciale in functie de solicitari, furnizand produse de la diversi producatori europeni. Sortimentatia variata cuprinde toata gama sistemelor de rafturi, cele mai uzuale fiind sistemele de rafturi palet, drive in, sisteme cu polite si accesoriile pentru rafturi si depozite. In cazul spatiilor comerciale putem satisface orice solicitare de mobilare completa a unitatilor incepand cu gondolele sau rafturile expozitoare si vitrinele frigorifice pana la mesele caselor de marcat sau sistemele de intrare-iesire, protectie marfa, sau carucioarele si cosurile pentru cumparaturi. O noutate reprezinta furnizarea si montarea componentelor de tehnica frigului industrial si comercial compuse din agregate, panouri si pardoseli, usi, sau vitrine frigorifice cu agregat exterior si interior. Confectionarea panourilor se face la dimensiunile cerute de proiect intr-un atelier specializat, astfel la fata locului urmeaza doar asamblarea lor, economisind timp si manopera croirii placilor brute.

In anul 2009 patronatul a hotarat dezvoltarea firmei si infiintarea unui nou departament prin introducerea structurii HVAC. O atentie deosebita este acordata in cadrul acestui departament tehnicii de tratare a aerului prin dimensionarea, furnizarea, montarea si service-ul sistemelor pentru umidificarea aerului atat pentru aplicatiile industriale cat si pentru cele de confort. Prin comercializarea produselor unor producatori de renume mondiala reprezentam nivelul calitatii superioare din acest domeniu, putand oferi solutie pentru toate solicitarile si aplicatiile aparute. Avem posibilitatea furnizarii tuturor sistemelor umidificatoare atat izoterme (cu abur) cat si a celor adiabatice (prin pulverizare, evaporare sau ultrasonice). Cealalta ramura al departamentului asigura furnizarea accesoriilor de ventilatie precum grile si anemostate, elemente de reglare a aerului si protectie anti-foc, perdele de aer si convectoare sau ventiloconvectoare. O atentie sporita este atribuita tehnicii camerelor curate prin produsele specifice de introducere sau evacuare a aerului echipate cu filtre, a tavanelor filtrante pentru salile de operatii care asigura fluxul laminar al aerului sau panourile speciale pentru peretii camerelor curate.

Personalul firmei prin nivelul de pregatire al inginerilor si specialistilor asigura calitatea ridicata a serviciilor oferite. Cu ocazia elaborarii ofertelor tehnico-financiare sunt analizate de fiecare data toate solutiile posibile tinand cont atat de parametrii tehnici, cat si de optiunile beneficiarului, astfel ca oferta finala sa corespunda intocmai cerintelor tehnico-economice. Prin materializarea acestor oferte personalul firmei are un scop bine definit de a indeplini in fata clientilor sai rolul unei punti de legatura intre dorinta si infaptuire.